Bed and Breakfast MaisonNel
National Parc les Ecrins

Deutsch......English

Over ons

In de zomer van 2015 kochten wij - Henri en Els de Goede - de oude, robuuste, natuurstenen boerenwoning in het gehucht Villard Trottier in de Zuid Franse Alpen. Het adembenemende uitzicht, de ligging op het zuiden, de rust en het fantastische klimaat kregen we er gratis bij.

Sindsdien waren wij hier vrijwel iedere schoolvakantie te vinden. Dat kon prima, want Els was werkzaam in het Middelbaar Beroeps Onderwijs en Henri was als 'De Goede Lijstenmaker' zelfstandig ondernemer. De vakanties gebruikten we om veel te klussen. Het huis was weliswaar bewoonbaar, maar kende nog geen enkel comfort.  Tussen de bedrijven door hebben we eindeloos gewandeld, gefietst, geluierd, gezwommen en in de winter - uiteraard - geskied. 

 Na elke  vakantie vonden we het lastiger om het huis alleen achter te laten en zelf naar Nederland te vertrekken. We hadden het goed in Nederland: lieve familie en vrienden,  beiden leuk werk, maar het huis en de plek in de Champsaur hadden ons in de greep. 

In de zomer van 2018 zijn we dan ook verhuisd en hebben ons hier definitief gevestigd. En dat voelt goed!  Graag zouden wij de pracht van deze omgeving met u willen delen.

Sinds juni 2019 bent u van harte welkom! De voormalige graanzolder is omgetoverd tot comfortabele en ruime B&B, compleet met eigen badkamer/toilet en eigen ingang, zodat u kunt genieten van volop privacy.