Bed and Breakfast MaisonNel
National Parc les Ecrins

 

Gastenboek

Rob en marianne Van den Eijk
12-07-19 21:04:18
Geweldige B&B. Schitterende locatie. Fantastisch omgeving om motor te rijden. Motor kan in garage wat een zeer prettige bijkomstigheid is. Kamer douche ontbijt ja echt alles is top!!!
Monique en Jaap Driezen
07-07-19 19:54:00
Ons eerste bezoek aan een b&b , en wat hebben jullie de lat hoog gelegd. Pracht locatie , mooie kamers, en dan die gastvrijheid. Van ons krijgen jullie een dikke tien.
Eveline fr
03-07-19 15:37:34
Omdat Booking reviews pas publiceert als je er minimaal 5 hebt, heb ik even geplakt en geknipt:

Eveline , (FR)
2019-06-30

10,0
Paix et harmonie.
Très bel espace de vie indépendant. Confort, tranquillité et charme dans un hameau paisible. Déco délicate, petit déjeuner délicieux. Hôtes accueillants et attentionnés. Plan d'eau ombragé superbe à qq kms N'hésitez pas! Cadre propice à la détente, belle sérénité. Merci et bravo.
Christa en Bram
20-06-19 21:23:53
Een paar dagen in B&B MaisonNel zijn voor ons een prachtige herinnering geworden. Els en Henri zijn geweldig gastvrij. Ze vertellen enthousiast over hun eigen Franse (berg)ervaringen. Fijn dat dat in het Nederlands kan. Door hun ideeën kom je op plaatsen, die je zelf niet zo snel ontdekt. Gastvrijheid, de mooie B&B en de prachtige omgeving, maken dit voluit een echte aanrader!
Karin van Engen
14-12-18 19:07:52


Komend vanuit mijn vakantie in Noord Spanje rijd ik samen met twee reisgenoten vanuit Marseille naar onze collega Els in Frankrijk. We hebben op het werk steeds meegeleefd en zijn op de hoogte gehouden van de vorderingen van hun dan nog tweede huis.
We rijden vlot naar het Noorden en het landschap verandert redelijk snel naar bergachtig en ruim twee uur later, staan we bij Els voor het huis. Wat een prachtige plek met een uitzicht...Zittend op de picknick bank genieten we van het uitzicht, de drankjes en praten lekker bij. We bewonderen het vele werk dat al is gedaan en horen over plannen die er nog zijn.
Dit is zo’n plek waar je automatisch vertraagt, waar de buren hun hand opsteken wanneer ze langsrijden, waar het stil is. Ik ben eigenlijk niet zo’n Frankrijk fan en ging vooral voor Els hier op bezoek maar ik ben wel ‘ om’ wat dit gebied betreft. Wandelen, fietsen ( wel goede conditie hebben..) zwemmen in het Plan d’eau met uitzicht over de bergen en heerlijk eten op het terras van het restaurant daar.
Lekker vers brood halen ‘s morgens vroeg bij de bakker waar Els als een echte Française haar auto vlak voor de deur parkeert. We gaan naar de markt in het dorp beneden en genieten van heerlijke Franse lekkernijen. Een piepkleine slagerij met een slager die zijn best doet om de Nederlandse dames te begrijpen.
Het is erg fijn om een gids te hebben die vooral als doel heeft om haar gasten het naar de zin te maken maar die vooral een super relaxte persoon is.
Inmiddels hebben wij afscheid genomen van Els als collega maar gelukkig ga ik deze zomer weer naar Saint- Bonnet au Champsaur. Voor Els en Henri allereerst en hun vanzelfsprekende gastvrijheid, voor dat prachtige uitzicht, de wandelingen in de bergen, het sfeervolle huis, het lekkere eten van de markt. Wie wil dat nu niet???
Opmerking:
Goed plan Karin, van harte welkom! En neem Ina en Paulien gezellig mee.